1. Hem
  2. Avtal & fakturering
  3. Hur säger jag upp mina tjänster eller domäner hos er?

Hur säger jag upp mina tjänster eller domäner hos er?

För att avsluta någon tjänst hos oss behöver du logga in på Kundavdelningen på vår hemsida, mer information om hur du loggar in på Kundavdelningen finns här.

Om du säger upp en tjänst som har en obetald faktura så kommer den automatiskt makuleras.

Om du säger upp en tjänst som delar faktura med flera andra tjänster så kommer den uppsagda tjänsten automatiskt tas bort från fakturan. Du kan sedan ladda ner den uppdaterade fakturan inne i Kundavdelningen.

Uppsägning av tjänster

När du är inne på Kundavdelningen gör du sedan så här för att säga upp en tjänst:

1. Klicka på Tjänster ute till vänster.
  2. Sedan Hantera vid den tjänst du vill säga upp.
  3. Längst upp på sidan finns nu ett antal flikar, klicka på Hantera Produkt -> Uppsägning av tjänst.
  4. Fyll i en anledning till varför du vill säga upp.
  5. Välj sedan om du vill säga upp omedelbart eller vid slutet av betalningsperioden.
  6. Klicka till sist på knappen Uppsägning av tjänst.

Uppsägning av domäner

Uppsägning av domäner görs också inne på Kundavdelningen på vår hemsida.

1. Klicka på Domäner -> Mina Domäner ute till vänster.
  2. Klicka sedan på Hantera domän vid den domän du vill avsluta.
  3. Nu ska du ha ett antal flikar högst upp på siten där en heter Domänstatus, klicka på den.
  4. För att avsluta domänen klickar du på den röda knappen som heter Klicka här för att avsluta vid avtalsperiodens slut. Domänen kommer ha status aktiv tills den löper ut vid avtalsperiodens slut.