1. Hem
  2. Inloggning & kontaktuppgifter
  3. Hur loggar jag in på Kundavdelningen?

Hur loggar jag in på Kundavdelningen?

This article is also available in enEnglish

Gå till oderland.se och klicka sedan på Login i menyn högst upp. Där har du tre stycken inloggningsformulär och du behöver logga in på det längst till höger som heter Kundavdelning.

Du loggar där in med den mailadress som är registrerad på ditt kundkonto samt det lösenord du valde när kontot registrerades.

Om du glömt ditt lösenord

Om du har glömt ditt lösenord kan du klicka på länken Glömt ditt lösenord? precis nedanför lösenordsfältet.

Du hamnar då på en ny sida där du kan fylla i den mailadress som är registrerad på ditt kundkonto. Klicka sedan på Skicka när du har fyllt i din mailadress.

Ruta där du anger din mailadress

Om du får ett felmeddelande som säger att det inte finns någon kund med den mailadressen så har du inte fyllt i den mailadress som är registrerad på ditt kundkonto.

Mailadressen som är registrerad på ditt kundkonto är samma mailadress som nämns på fakturor från oss.