1. Hem
  2. Inloggning & kontaktuppgifter
  3. Hur loggar jag in på Kundavdelningen?

Hur loggar jag in på Kundavdelningen?

This article is also available in enEnglish

I kundavdelningen kan du komma åt dina tjänster, support- och faktureringsinformation.

1. Gå till oderland.se och klicka sedan på Logga in högst upp till höger.logga in

Om du inte ser Logga in högst upp, kontrollera om du istället ser en Meny-länk. Klicka i så fall på den:

Meny-länk

I den meny som öppnas hittar du sedan Logga in längst ner:

Meny där du väljer Logga in

2. Välj Kundavdelning överst i formuläret.
  3. Du loggar där in med den mailadress som är registrerad på ditt kundkonto samt det lösenord du valde när kontot registrerades.Inloggning för Kundavdelningen

Om du vet vilket lösenord som ska användas för inloggningen behöver du inte läsa stegen nedan.

4. Om du har glömt ditt lösenord kan du klicka på länken Glömt ditt lösenord? precis nedanför logga in-knappen.

Glömt lösenord

5. Du hamnar då på en ny sida där du kan fylla i den mailadress som är registrerad på ditt kundkonto. Klicka sedan på Skicka när du har fyllt i din mailadress.Ruta där du anger din mailadress

Om du får ett felmeddelande som säger att det inte finns någon kund med den mailadressen så har du inte fyllt i den mailadress som är registrerad på ditt kundkonto.

Mailadressen som är registrerad på ditt kundkonto är samma mailadress som nämns på fakturor från oss.