1. Hem
  2. Inloggning & kontaktuppgifter
  3. Hur loggar jag in på Kundavdelningen?

Hur loggar jag in på Kundavdelningen?

Inloggning till Kundavdelningen

Via kundavdelningen kan du komma åt dina tjänster, support- och faktureringsinformation. Du kan följa stegen nedan för att nå inloggningen, alternativt klicka här för att komma dit direkt.

1. Gå till oderland.se och klicka sedan på Logga in högst upp till höger.

Om du inte ser Logga in högst upp, kontrollera om du istället ser en Meny-länk. Klicka i så fall på den:
    Meny-länk
    I den meny som öppnas hittar du sedan Logga in längst ner:
    Meny där du väljer Logga in
  2. Välj Kundavdelning överst i formuläret.
  3. Du loggar där in med den mailadress som är registrerad på ditt kundkonto samt det lösenord du valde när kontot registrerades.
    Inloggning för Kundavdelningen

Om du vet vilket lösenord som ska användas för inloggningen behöver du inte läsa stegen nedan.

Om du glömt lösenordet för inloggningen

1. Om du har glömt ditt lösenord kan du klicka på länken Glömt ditt lösenord? precis nedanför logga in-knappen.
    Glömt lösenord
  2. Du hamnar då på en ny sida där du kan fylla i den mailadress som är registrerad på ditt kundkonto. Klicka sedan på Återställ lösenord när du har fyllt i din mailadress.
  3. Du får nu ett mail till adressen. I mailet finns en länk du behöver klicka på. På sidan du landar på efter du klickat på länken får du ange ett nytt lösenord. Tänk på att välja ett starkt lösenord.

Om du får ett felmeddelande som säger att det inte finns någon kund med den mailadressen så har du inte fyllt i den mailadress som är registrerad på ditt kundkonto.

Mailadressen som är registrerad på ditt kundkonto är samma mailadress som nämns på fakturor från oss.

Om du inte fått något återställningsmail efter ett par minuter, kontrollera din skräppostmapp, så mailet inte hamnat där.