1. Hem
  2. Avtal & fakturering
  3. Hur hämtar jag en kopia av en faktura?

Hur hämtar jag en kopia av en faktura?

Du kan hämta ut dina fakturor som PDF genom Kundavdelningen på vår hemsida, mer information om hur du loggar in på Kundavdelningen hittar du här.

När du har kommit in på Kundavdelningen gör du så här för att få ut en PDF-faktura:

1. Klicka på Mina fakturor ute till vänster.
  2. Klicka sedan på Se faktura vid den fakturan du vill få en PDF-version av.
  3. Då öppnas fakturan i en ny flik och längst ner på sidan finns en knapp som heter Ladda ned. Klicka på den för att få en PDF-version av fakturan.