X
  1. Hem
  2. Cloud
  3. Hur raderar jag en server i Oderland Cloud?

Hur raderar jag en server i Oderland Cloud?

Tänk på att all data på servern kommer raderas i samband med att servern tas bort. Se därför till att ha sparat ner allt material från servern innan du påbörjar borttagningen.

Om du satt upp en server tidigare via Oderland Cloud och inte längre använder den kan du radera servern. Det gör du genom att följa dessa steg:

  1. Börja med att logga in på kontrollpanelen för Oderland Cloud.
  2. Väl inloggad, gå in på Compute (ikonen som ser ut som en kub) -> Virtual machines i menyn ute till vänster.
  3. Klicka på raden för den server som du önskar radera och därefter på ... ute till höger i verktygsfältet för servern. I menyn som dyker upp, välj Delete.

Det är inte möjligt att ångra en påbörjad radering, så dubbelkolla att du sparat allt från servern som du vill ha kvar!

  1. I rutan som poppar upp, klicka på Delete-knappen.
  2. Så snart servern är raderad kommer den försvinna från listan över skapade servrar i gränssnittet.

Oftast raderas servern inom några minuter, men ibland kan det ta längre tid.

Hjälpte den här guiden dig?

Relaterade guider

Behöver du mer hjälp?
Kan du inte hitta lösningen på ditt problem? Då kan du kontakta oss via e-post, chatt och telefon!
Kontakta oss