X
 1. Hem
 2. Avtal & fakturering
 3. Jag vill ha e-faktura, hur gör jag?

Jag vill ha e-faktura, hur gör jag?

I dagsläget kan vi enbart erbjuda e-faktura till företag och organisationer kopplade till Peppol. Privatpersoner och företag som inte är knutna till Peppol kan inte ta emot e-fakturor från oss. Har du inte ett Peppol-ID erbjuder vi ett antal andra betalningsalternativ.

Tänk på att e-fakturor från oss alltid skickas med de uppgifter som är angivna på själva kundkontot. Om du skapat en fakturakontakt kommer dess uppgifter inte komma med på e-fakturan. Om du behöver justera uppgifterna på kundkontot kan du göra det enligt instruktionerna här.

Om du vill kunna ta emot digitala e-fakturor från oss behöver du lägga in ditt Peppol-ID på ditt kundkonto. För att göra detta, följ dessa steg:

 1. Börja med att logga in på Kundavdelningen på vår hemsida.
 2. Klicka på Mitt konto under Konto i menyn till vänster.
 3. Rulla ner en bit på sidan, till du hittar raden Peppol-ID.

  Fyll här i ditt Peppol-ID. Detta nummer är på formatet PREFIX:NUMMER, där PREFIX oftast är 0007 (eller annan fyrsiffrig kombination) och NUMMER oftast är ett organisationsnummer. Andra format på Peppol-ID förekommer dock. Ett exempel på Peppol-ID är 0007:1231231234.

Vi erbjuder endast e-fakturastöd för fakturamottagare som använder sig av Peppol. Använder du en annan leverantör kan du inte ta emot e-fakturor från oss i dagsläget.

 1. Glöm inte att klicka på Spara ändringar längst ner när du är klar.
  Spara ändringar

Vill du har mer information om Peppol kan du läsa om detta hos Myndigheten för digital förvaltning, DIGG, här.

Hjälpte den här guiden dig?

Relaterade guider

Behöver du mer hjälp?
Kan du inte hitta lösningen på ditt problem? Då kan du kontakta oss via e-post, chatt och telefon!
Kontakta oss