Övervakning av din
WordPress-webbplats

Upptäck inte problem med din webbplats av slumpen. Med Managed WordPress övervakar vi din webbplats viktigaste delar. Hela vägen från servern till fel på webbplatsen.

Alltid full koll på din webbplats

En webbplats har många delar som alltid behöver fungera. Server. Domännamn. SSL-certifikat. Och så alla olika tillägg och funktioner såklart.

Vår övervakning har koll på allt viktigt om din webbplats. Vi håller koll på hur snabb den är, att den är uppe och att WordPress inte ger några fel.

När vår övervakning fångar upp ett fel får du en notis om det. Behöver du vår hjälp att fixa det finns våra WordPress-specialister redo att ge dig ett kostnadsförslag.

Allt viktigt sammanfattat till dig varje månad

Managed WordPress köper du visserligen för att inte behöva bry dig lika mycket om tekniken. Men vi vet att du fortfarande bryr dig mycket om din webbplats. Därför vår du varje månad en rapport av oss. I rapporten kan du bland annat se:

  • Vad vi gjort under månaden
  • Hur snabbt din webbplats laddar
  • Din upptid senaste månaden

Vad övervakar vi på din webbplats?

Vanliga frågor om övervakning och rapporter

Om övervakningen märker ett fel så skickas en notis ut till dig så att du kan titta på det. Vi ser också problemet och om vi har möjlighet att lösa det så tittar vi också på det och hjälper dig direkt.

I början av varje månad får du ett mail med en PDF-rapport där du kan läsa av hur din webbplats mår just nu och vad vi gjort med den under månaden som gått.

Nej. Vi hjälper gärna till med det som vi kallar lite enklare fel. Ibland är felen mer omfattande och beror på saker som vi inte enkelt kan åtgärda. Det gäller särskilt fel på webbplatsen. Då återkommer vi gärna till dig med ett kostnadsförslag. Vi lämnar dig aldrig utan en väg framåt.