Flyttlådor

Flytthjälp – smärtfri flytt från ditt nuvarande webbhotell

Steget till att byta hosting kan ibland kännas svårt och tidskrävande. Filer, databaser, mail skall flyttas, domäner ska pekas om. Våra tekniker hjälper dig när du vill flytta till oss.

Vad ingår i flytthjälp?

Vi hjälper dig med det du behöver hjälp med. Kanske vill du ha hjälp med allt, eller bara en liten del. Det här kan vi hjälpa dig med om du vill flytta till oss.

Vad kostar det?

Du kan inom 60 dagar vid köp av webbhotellstjänst få gratis flytt av en WordPress-sida. Vi flyttar bara en webbplats per konto och inte din e-post, den kan du flytta helt gratis med vårt verktyg e-postflytt.

Behöver du mer hjälp eller behöver flytthjälp med en annan typ av sida än WordPress så finns den såklart att få. Vi debiterar då 625 kr exkl. moms per påbörjad halvtimme som arbetet med flytten tar. Självklart kan du få en uppskattning innan vi börjar på hur lång tid som vi uppskattar att det tar att flytta din webbplats.

Gratisflyttar hanteras i turordning och görs inom 5 arbetsdagar. Flyttar genomförs normalt under kontorstid (8-18). Skall flytt göras utanför kontorstid tillkommer extra avgift.

Hur beställer jag?

Först behöver du ha en tjänst hos oss som du vill flytta till igång för att vi ska kunna genomföra flytten. Webbhotellstjänst kan du köpa här.

Du beställer sedan flytthjälp via vårt flyttverktyg. Där hjälper vi dig ta fram uppgifterna vi behöver, och skicka dem till oss på ett säkert sätt. Det går bra att be om hjälp med flytt av flera webbplatser/domäner samtidigt.

Var vänlig notera att vi inte kan flytta ut webbplatser från låsta system (sidbyggare). Vi kan tyvärr inte heller flytta ut webbplatser från WordPress.com då vissa tema och tillägg är låsta till WordPress.com. Du kan själv bygga upp en ny WordPress hos oss och flytta text och bilder.

Redan hos oss

Företag av alla storlekar förlitar sig på Oderland.