Det här är Oderland

Om du inte behöver oroa dig om serverdelen av att driva en webbplats så har vi gjort vårt jobb väl. Sedan 1998 har Oderland levererat premium hosting-tjänster till företag som värderar vår moderna teknik och en support som alltid gör det lilla extra.

Oderland grundades 1998 av nuvarande vd, Jack Oderland samt Victoria Oderland. I början sålde vi hostingtjänster till ett utvalt antal stora företag som Ericsson. Några år senare hade Oderland snabbt vuxit ur både kontor och datacenter.

Idag är vi fortfarande ett premium webbhotell. Vårt mål är att ge dig en problemfri hosting-upplevelse. Så att du och ditt företag kan ägna mer tid åt att göra skillnad i ert dagliga arbete.

Vi finns i hjärtat av Göteborg, ett stenkast från Kungsportsplatsen i det anrika Bräutigamhuset. Att finnas mitt i city låter oss vara nära våra kunder. Flera gånger per år är vi värd för olika meetup-grupper. Du är välkommen att komma förbi och lära känna oss. Vi finns här för att hjälpa dig nå framgång.

Oderland är en trygg och solid partner att göra affärer med. Vi har högsta kreditvärdighet hos UC. Betyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning. UC Risk uppdateras dagligen och bedömer sannolikheten för ett företag att hamna på obestånd inom ett år.

30000+

andra webbplatser och appar körs redan på Oderlands servrar.

37 st

människor arbetar hårt varje dag för att se till att dina webbplatser alltid är uppe.

99,99%

är vår upptid under de senaste 12 månaderna.

25 år

i branschen ger oss erkända meriter och dig en partner du kan lita på.

Oderlands kontor i Göteborg

Jobba hos Oderland

Tack vare våra lojala kunder växer vi hela tiden. Det behöver Oderland-teamet också göra så att vi kan fortsätta leverera premium-upplevelser till våra kunder. Vi letar därför alltid efter duktiga människor till vårt team.