Managed WordPress

Låt oss ta hand om allt från hosting till uppdatering av WordPress och tillägg. Ägna din värdefulla tid åt innehållet istället.

Den 6 december lanserar vi vår helt nya Managed WordPress. Är du nyfiken på vad som ingår och att vara först på? Kontakta oss så berättar vi mer

En helhetslösning för WordPress

Full trygghet i att allt fungerar. Allt för att din WordPress-upplevelse skall vara så smidig den bara kan vara framöver.

Helt managed service

Vi sköter både servern och löpande underhåll för WordPress. Vi övervakar, uppdaterar och fixar fel så att du kan fokusera på vidareutveckling av din verksamhet.

Säkerhet på allvar

En modern brandvägg och skydd mot
DDoS-attacker ingår. Vi har lång erfarenhet av hantera WordPress-relaterade säkerhetsincidenter och bistår med analys och återställning.

Trygg lagring

Vi tar säkerhetskopior varje dag eller timma beroende på vilket paket du väljer för att säkerställa att din data alltid är intakt.

Optimering ingår

När du flyttar in i vår Managed WordPress-miljö börjar vi med att optimera din webbplats så att den blir så snabb som möjligt. Tillägg uppdateras, fel utreds och åtgärdas.

LiteSpeed server

Managed WordPress hostas på servrar som boostar prestandan till max med LiteSpeed,
QUIC och HTTP/2. Webbplatser blir i genomsnitt dubbelt så snabba när de körs på Managed WordPress hos oss.

Expertsupport

Kontakta oss via e-post, chatt eller telefon om du behöver hjälp eller vägledning. Support från våra erfarna WordPress-experter ingår.

Pålitlig premiumkvalitet som du kan lita på

Sätt inte ditt rykte på spel för vad som helst. Hosting av premiumkvalitet kräver bekräftande data. Våra siffror talar för sig själva.

99,99 %
är vår upptid under de senaste tolv månaderna.
30 %
är i snitt hur mycket snabbare våra kunders webbplatser blir hos oss.
30 000 +
andra webbplatser och appar körs redan på Oderlands servrar.

Varför väljer tusentals kunder Oderland?

Håkan Edqvist

”Har använt mig av Oderlands hosting i många år och är riktigt nöjd med både funktionalitet och snabbhet. Alltid kunnig och hjälpsam support som hjälper till i de fallen det uppstått något problem.”

Håkan Edqvist Hitta julklappar
Deeped Niclas Strandh

”Sen 2003 har Oderland varit stabila och alltid hjälpsamma oavsett vad som hänt och oavsett vilka prövningar jag utsatt servern för. Fantastiska helt enkelt. ”

Deeped Niclas Strandh deepedition
Anders Granström

”Supporten är bra, du kan öka resurser med Elastic Scaling ifall du behöver mer CPU etc. Jag tycker att de är bäst i Sverige.”

Anders Granström Sportnyhet.com