Managed WordPress hos Oderland

Då var WordCamp Stockholm 2016 slut och vi är åter hemma efter några intensiva dagar. Vi på Oderland gillar WordPress – vi använder det själva och har nästan 15.000 kundinstallationer på vårt webbhotell. Nu har vi satt oss ner och skrivit lite om vår variant av Managed WordPress.

WordPress uppdatering

Då var WordCamp Stockholm 2016 slut och vi är åter hemma efter några intensiva dagar. Vi på Oderland gillar WordPress – vi använder det själva och har nästan 15.000 kundinstallationer på vårt webbhotell. Det är helt fantastiskt att vi genom att gå in som sponsor kan bidra till att gemenskapen och utvecklingen kring WordPress i Sverige växer och frodas!

Under åren har vi fått många frågor kring Managed WordPress och om vi stödjer det. Steg ett för vår del var att ta reda på vad Managed WordPress egentligen är, vilket inte visade sig vara helt enkelt. Det finns ungefär lika många tolkningar som leverantörer. De gemensamma nämnarna utöver WordPress verkade vara säkerhet, prestanda och support men också en hel del begränsningar. Vi tog helt enkelt de tre orden och började fylla i med vad vi erbjuder inom varje kategori. När vi var klara insåg vi att Managed WordPress är något vi haft under lång tid!

Managed WordPress på vårt sätt

Vi har under lång tid haft exempelvis enklicksinstallation av applikationer, automatiska uppdateringar, automatisk lagning av säkerhetshål och scanning efter skadlig kod, även live vid uppladdning. Prestandamässigt har vi alltid legat i framkanten – senaste med byte till PHP7 med LSAPI. Nu i dagarna lanserade vi också Elastic Sites som innebär att vi tar bort de fasta prestandabegränsningarna på våra premiumkonton – våra kunder kan nu själva välja hur mycket arbetsminne och hur många processorer de vill ha på sitt webbhotellkonto!

Nedan kan du läsa mer om vårt webbhotell och vad Managed WordPress hos oss innebär.