Nyfiken på varför så många rekommenderar oss som driftspartner för WordPress? Vi har under många år utvecklat vår driftsmiljö för att passa WordPress och de utvecklingsverktyg som är populära. Hos oss har utvecklare möjlighet att skapa en anpassad Managed Hosting för WordPress som passar deras projekt och kunder för vi vet att varje projekt är unikt!

Säkerhet

Uppdatering av WordPress

Uppdateringar för WordPress, plugins och teman kan hanteras samt automatiseras med Softaculous även om du inte använde verktyget för att installera WordPress från första början. Du kan även välja att få information när nya versioner har släppts och på så vis manuellt uppdatera.

Automatisk lagning av sårbarheter

Vårt webbhotell skannas kontinuerligt av Patchman som upptäcker, informerar om och rättar till säkerhetshål samt lägger skadlig kod i karantän. I många fall kan kritiska säkerhetsbrister i äldre versioner av WordPress åtgärdas utan krav på fulla uppgraderingar.

Detektering av skadlig kod

Ett ytterligare lager av säkerhet får vi från Linux Malware Detect (LMD, maldet) som specialanpassats för våra syften. Utöver kontinuerlig skanning av filer på webbhotellet har vi liveskanning av alla uppladdningar till webbapplikationer som WordPress.

DDOS-skydd i värdklass

Sedan vi börjat använda oss av Arbor Networks DDOS-skydd har störningar från distribuerade attacker helt försvunnit även om många försök förekommer.

Data inom Sverige

Vårt webbhotell drivs i egen hall inom Sverige. Det innebär att känslig information inte lämnar landet vilket minskar risken för avlyssning från tredje part.

Säkerhetskopior

På vårt webbhotell tas det dagliga säkerhetskopior som sparas upp till 3 månader. Dessa kan våra kunder själva återställa i kundavdelningen.

Prestanda

Elastic Sites

Med Elastic Sites låter vi våra kunder själva välja hur mycket arbetsminne och processorkraft de vill ha. Det innebär att du på ett Premiumkonto exempelvis kan ha upp till 64GB arbetsminne, något som tidigare bara var möjligt om webbplatsen flyttades till en egen server.

LSAPI & PHP7

Genom att använda LiteSpeed’s API med PHP7 får vi oöverträffad prestanda på ett väldigt resurseffektivt sätt – du får ut mer av ditt webbhotellkonto helt enkelt.

Cachning

Den utan tvekan viktigaste aspekten av att driva en snabb WordPress-sida är cachning. Vi stödjer både OPcache, Redis och Memcached – välj bara den som passar din situation bäst!

CDN

Hos Oderland kan du enkelt få tillgång till ett globalt CDN-nätverk för att ytterligare öka prestandan hos din webbplats!

Support

Kunnig personal

På Oderland har vi snart 15.000 installationer av WordPress och många års erfarenhet av support för dessa.

SLA & driftjour

Inställelsetid (från 10 min) samt tillgång till vår 24/7 driftjour styrs av den SLA kund väljer.

Verktyg

Automatisk installation

Genom Softaculous kan du enkelt via ett grafiskt gränssnitt installera bland annat WordPress på ditt webbhotellkonto. Det finns inte heller några begränsningar på antal installationer – det enda du behöver är plats på kontot. Dessa installationer kan då också övervakas och automatiskt uppgraderas, klonas och importeras via Softaculous.

SSH, WP-CLI och Git

Som utvecklare har du tillgång till alla verktyg du behöver för att administrera och utveckla din webbplats – något som ofta bara återfinns på egna servrar.

Node.js, Ruby och Python

PHP är bra till mycket men vi har även stöd för många andra populära språk. För dig som utvecklare innebär det möjlighet att köra fulla byggmiljöer med exempelvis NPM, Bower, Gulp eller Webkit.