Växtvärk på webbplatsen?

Hos oss skalar webbhotellet med dina framgångar

Elastic Siteselasticsites_logo_neg

Upplevs din webbplats som långsam? Slutar den rent av svara ibland? Har din verksamhet vuxit utan att webbhotellet hängt med? När ett vanligt webbhotellkonto inte längre räcker till har du tidigare behövt flytta till egen server men nu finns det en annan väg framåt – med Oderland Elastic Sites

Traditionellt har alla webbhotellkonton begränsats av ett resurstak. När kraften inte längre räcker till har du tidigare behövt flytta till egen server med allt vad det innebär. På Oderland tycker vi att det är dags att fixa det nu och låta dig som kund själv bestämma resursgränser!

Med Oderlands Elastic Sites kan du få upp till 64GB arbetsminne och 6 processorer på ditt webbhotell. Du behöver inte längre utbilda dig till systemadministratör eller köpa konsulttjänster för att driva en egen server.

Tanken är samma som med OtherCloud, vår elastiska tjänst för virtuella servrar där du fritt kan skala din VPS. Fördelen med Elastic Sites är att det fortfarande är Oderland som hanterar det underliggande systemet samt applikationer som databaser, webbserver etc. Du har även fortsatt tillgång till vår vanliga, suveräna webbhotellsupport.

För att få tillgång till Elastic Sites behöver du ha ett Premium+ konto. Har du redan det kan du bara gå in på kundavdelningen och välja Elastic Sites i vänstermenyn. För dig som inte redan har Premiumkonto är det enkelt att uppgradera i kundavdelningen!

Kostnad för tillägget är enligt följande, 1GB RAM extra kostar 3kr/dag och 1CPU extra kostar 5kr/dag. Användningen faktureras i efterskott.