1. Hem
  2. Flytta till Oderland
  3. Hur flyttar jag till er från wordpress.com?

Hur flyttar jag till er från wordpress.com?

Om du har en hemsida hos wordpress.com så går det bra att flytta den till oss genom att följa nedanstående steg.

1. Först behöver du logga in på admin-delen på ditt konto hos wordpress.com, du kan göra det genom att gå till adressen till din hemsida /wp-admin.
  2. När du har loggat in gå till Verktyg -> Exportera.
  3. Klicka nu på Exportera.
  4. På sidan som du får upp nu ska du välja Allt innehåll och sedan kan du klicka på Ladda ner exportfil. Då kommer du exportera allt innehåll som finns i WordPress så att du kan importera det till den hemsida som du har hos oss.
  5. Om du inte redan har en WordPressinstallation att importera filen du precis exporterade till behöver du skapa en ny installation. Hos oss kan du göra det genom Softaculous, vi har en separat guide för det som finns här.
  6. När du har en WordPressinstallation på ditt webbhotellkonto är du redo att importera allt innehåll från din wordpress.com hemsida. Börja med att logga in på admin-delen på den WordPressinstallation du har hos oss. Gå sedan till Verktyg -> Importera.
  7. Där behöver du klicka på Installera nu precis under där det står WordPress.
  8. När installationen är klart kommer länken ändras till Kör import, klicka på den.
  9. Du behöver nu klicka på Bläddra och välja den fil som du exporterade från wordpress.com. Klicka sedan på Ladda upp fil och importera.
  10. Följ nu instruktionerna som står på sidan för att slutföra importen.