Skydda dig mot nätfiske med Click Protection

När du klickar på en länk i ett e-postmeddelande du fått kontrolleras den mot ett stort register av skadliga webbsidor. Verkar länken skadlig får du upp en varning.

Click Protection

10kr/mån/användare

  • Kontroll av länkar vid klick
  • Stort register av skadliga webbsidor
  • Support
  • GDPR-vänligt med datalagring på servrar i Sverige
Kom igång

Frågor och svar om Click Protection

Ja. För att tjänsten ska funka kommer vi att skriva om länkarna i dina inkommande e-postmeddelanden. När du sedan klickar på länken kommer den att gå via Click Protection.
Ja. För att Click Protection ska fungera behöver du använda våra MX-servrar.
När du aktiverar Click Protection kommer alla dina inkommande mail att först gå igenom våra särskilda click protection-servrar.

Där scannas de av efter länkar, och alla länkar kommer att skrivas om för att gå via vårt Click Protection-system. Det kan du se eftersom länken nu kommer att börja med clickprotection.net.

När du som användare sedan klickar på en länk kommer du att gå via Click Protection som slår upp länkmålet mot sitt stora register över skadliga eller skumma webbplatser. Registret finns lokalt på servern och inga uppgifter om vad du klickar på skickas iväg till tredje part.

Om länken bedöms som skadlig kommer du som användare få upp en varningsskärm som berättar mer. Om den godkänns kommer du skickas direkt vidare.
Ja. Vi är ett svenskt bolag och all data lagras på våra servrar i Sverige. Vår databehandling sker enligt vår integritetspolicy och personuppgiftbiträdesavtal.