Skydda dig mot nätfiske med Click Protection

När du klickar på en länk i ett e-post-meddelande du fått kontrolleras den mot ett stort register av skadliga webbsidor. Verkar länken skadlig får du upp en varning.

Säkerhetskontroll vid varje klick

Varje gång du klickar på en länk i ett e-postmeddelande som du fått kontrollerar Click Protection länken mot vårt stora register över skadliga webbsidor.

Om länken är registrerad som skadlig kommer du se en tydlig varningsruta.

Minska risken för ransomware och malware

Ransomware-, malware-attacker och nätfiske (phishing) blir allt vanligare och allt mer sofistikerade. Med den stora mängd e-post man får varje dag är det lätt att missbedöma ett meddelande och råka klicka på en skadlig länk.

Med Click Protection får du ett extra säkerhetslager som skyddar även mot sofistikerade intrångsförsök.

Stort register över skadliga webbsidor

Vi använder oss av teknik från göteborgsbaserade Halon samt samma stora register av skadliga webbsidor som alla andra e-postsäkerhetstjänster, bland annat från globala Sophos.

Registret finns lokalt på servern och din personliga aktivitet skickas aldrig iväg till tredje part.

Click Protection

kr10per månad och användare

  • Kontroll av länkar vid klick
  • Stort register av skadliga webbsidor
  • Support
  • GDPR-vänligt med datalagring på servrar i Sverige

Ett enkelt pris per månad

Du betalar för de e-postadresser (användare) som du aktiverar Click Protection för. Vi debiterar dig månadsvis i efterskott för de användare som haft Click Protection på någon gång under månaden.

Frågor och svar om Click Protection

Ja. För att tjänsten ska funka kommer vi att skriva om länkarna i dina inkommande e-postmeddelanden. När du sedan klickar på länken kommer den att gå via Click Protection.

Ja. För att Click Protection ska fungera behöver du använda våra MX-servrar.

När du aktiverar Click Protection kommer alla dina inkommande mail att först gå igenom våra särskilda click protection-servrar.

Där scannas de av efter länkar, och alla länkar kommer att skrivas om för att gå via vårt Click Protection-system. Det kan du se eftersom länken nu kommer att börja med clickprotection.net.

När du som användare sedan klickar på en länk kommer du att gå via click protection som slår upp länkmålet mot sitt stora register över skadliga eller skumma webbplatser. Registret finns lokalt på servern och inga uppgifter om vad du klickar på skickas iväg till tredje part.

Om länken bedöms som skadlig kommer du som användare få upp en varningsskärm som berättar mer. Om den godkänns kommer du skickas direkt vidare.

Ja. Vi är ett svenskt bolag och all data lagras på våra servrar i Sverige. Vår databehandling sker enligt vår integritetspolicy och personuppgiftbiträdesavtal.