Testa vår nya site builder nu i beta

Med vår nya site builder skapar du snabbt och enkelt en egen, proffsig hemsida utan att behöva kunna koda.

Det finns många fantastiska verktyg för att skapa webbplatser med. Inte för inte är WordPress ett av de mest populära både bland företag och byråer.

WordPress och andra alternativ i all ära. Vi har fått många förfrågningar om något ännu enklare. Både från mindre byråer och företag. Därför släpper vi nu första versionen av vår site builder i beta på alla webbhotellskonton.

Har du ett webbhotellskonto behöver du bara logga in i cPanel och börja bygga din nya hemsida. Välj en mall. Anpassa den och bygg din responsiva webbplats med drag-and-drop. Allt ingår helt kostnadsfritt.

Du hittar dessutom massvis av smarta funktioner som e-handel, webbanalys, blogg, kartor och kontaktformulär.

Läs mer om site buildern och kika på vår demo.

Vem är site buildern till för?

När du behöver en hemsida snabbt och enkelt kommer site buildern passa dig. Finns du inte på internet idag så finns du inte alls. Alla har samtidigt inte tid, budget och möjlighet att bygga och underhålla en hemsida.

För dig med ett mindre företag gör site buildern att du har möjlighet att få en lättuppdaterad, proffsig hemsida och dra fler kunder till din verksamhet.

Samtidigt kan byråer nå nya målgrupper. Hitta nya kunder och få möjlighet att leverera en proffsig, responsiv hemsida till en lägre budget. Perfekt för många mindre bolag som inte har tiden att fixa själva, men samtidigt behöver sitt hem på nätet.