1. Hem
  2. Avtal & fakturering
  3. Hur betalar jag en faktura med kredit?

Hur betalar jag en faktura med kredit?

För att använda din kredit till att betala din faktura behöver du först logga in på Kundavdelningen på vår hemsida.

När du kommit in där kan du direkt se din nuvarande tillgängliga kontokredit.

För att betala en faktura med din kredit följer du dessa steg:

1. Klicka på Mina fakturor i menyn till vänster.
    Mina fakturor i menyn på Kundavdelningen
  2. Klicka på Visa till höger om fakturan du vill betala.
  3. Du kommer nu in på fakturan. Om du rullar ner en bit får du möjlighet att använda din kredit för att betala hela din faktura eller en del av den. Välj hur mycket av din kredit du vill använda och klicka sedan på Använd kredit.
  4. Om din innestående kredit inte täckte hela fakturans belopp kan du nu betala kvarvarande summa via något av våra övriga betalningsalternativ. Du kan se kvarstående belopp att betala under Sammanfattning en bit upp på fakturasidan.