1. Hem
  2. WordPress & hemsidor
  3. Hur använder jag WordPress Toolkit?

Hur använder jag WordPress Toolkit?

This article is also available in enEnglish

WordPress Toolkit är vårt senaste verktyg för hantering av WordPressinstallationer på webbhotellkonton. Genom detta verktyg kan du installera, uppdatera och på andra sätt hantera alla WordPressinstallationer som finns på ett och samma webbhotellkonto utan att behöva logga in på admindelen av varje WordPressinstallation.

Observera att du inte kan skriva nya inlägg, redigera sidor eller media på WordPressinstallationerna utan att logga in på dem.

Installation av uppdateringar, plugins och teman går dock utmärkt att sköta via WordPress Toolkit.

Aktivera WordPress Toolkit

För att aktivera WordPress Toolkit på ditt webbhotellkonto, följ denna guide. Du har tillgång till två versioner av verktyget – Lite och Deluxe. Den förstnämnda är gratis men innehåller inte alla funktioner, den andra kostar 50 kr/mån exkl moms och ger dig tillgång till alla funktioner i WordPress Toolkit.

Komma åt WordPress Toolkit

Hur du kommer åt WordPress Toolkit skriver vi om här.

Lägga till WordPress i WordPress Toolkit

För att kunna hantera en eller flera WordPressinstallationer via WordPress Toolkit måste installationerna finnas upplagda i verktyget. Vi beskriver hur du lägger till installationer i WordPress Toolkit i den här guiden. Du kan antingen installera helt nya instanser av WordPress, eller så kan du importera sådana du installerat sedan tidigare.

Logga in på WordPress-admin

Du kan gå via WordPress Toolkit för att logga in på din WordPressinstallations admindel. Vi beskriver hur här (du kan behöva klicka på Via WordPress Toolkit i innehållsförteckningen ute till höger).

Hantera adminuppgifter

Via denna guide (du kan behöva klicka på Via WordPress Toolkit i innehållsförteckningen ute till höger) kan du se och vid behov sätta nya administratörsuppgifter för din WordPressinstallation.

Hantera WordPressinstallationer

När du har WordPressinstallationer tillagda i WordPress Toolkit kan du hantera dessa genom att följa instruktionerna här. Du kan hantera många aspekter av din installation utan att behöva lämna verktyget.

Hjälpte den här guiden dig?

Relaterade guider

Behöver du mer hjälp?
Kan du inte hitta lösningen på ditt problem? Då kan du kontakta oss via e-post, chatt och telefon!
Kontakta oss