1. Hem
  2. cPanel/WHM
  3. Hur aktiverar jag WordPress Toolkit på Agency och Managed Server?

Hur aktiverar jag WordPress Toolkit på Agency och Managed Server?

This article is also available in English

Om du har ett Agency-paket eller en Managed Server aktiverar du WordPress Toolkit från WHM.

Du väljer själv vilka konton som som du vill aktivera WordPress Toolkit för. Det går alldeles utmärkt att ha funktionen aktiverad på enbart några.

Om ett konto har tillgång till WordPress Toolkit eller inte styrs av dina funktionslistor i WHM. Beroende på om du har skapat egna paket och funktionslistor tidigare, eller inte, behöver du ta olika steg.

Jag har inte skapat egna paket eller funktionslistor

Som standard för alla Agency-konton och Managed Server finns tre stycken förinställda grundpaket. Dessa inkluderar automatiskt WordPress Toolkit.

Dessa paket kan du inte ändra i, utan du behöver skapa en egen funktionslista och egna paket.

  1. Börja med att följa guiden för att hantera funktionslistor i WHM. Där skapar du en ny funktionslista som inkluderar WordPress Toolkit.
  2. Därefter följer du guiden om att skapa ett nytt paket. När du kommer till inställningarna ser du till att tilldela paketet den funktionslista som du precis skapade i steg ett.
  3. Till sist behöver du tilldela paketet till de konto(n) som du vill ska kunna använda WordPress Toolkit. I sidomenyn i WHM hittar du Account Function > Modify/Upgrade Multiple Accounts.

    Välj de konton du vill tilldela det nya paketet i listan. Därefter väljer du det paket du precis skapade i drop-down-menyn ”Package”. Till sist klickar du på ”Change” för att spara.

Du kan nu hantera alla webbplatser på alla konton med WordPress Toolkit aktiverat genom att gå under Plugins > WordPress Toolkit i sidomenyn i WHM.

Jag har redan egna paket och funktionslistor

Följ guiden om att hantera funktionslistor i WHM. Du hittar ”WordPress Toolkit som funktion i listan över alla funktioner.

När du sparar din funktionslista kommer funktionen vara automatiskt aktiverad.

Hjälpte den här guiden dig?

Relaterade guider

Behöver du mer hjälp?
Kan du inte hitta lösningen på ditt problem? Då kan du kontakta oss via e-post, chatt och telefon!
Kontakta oss