PHP Meetup Göteborg

Oderland-php-Meetup

Äntligen! den 25’e februari smäller det, då hostar vi vår första PHP meetup i Göteborg! En av anledningarna (utöver lappsjuka) att vi flyttade kontoret till Göteborg var just möjligheten att komma närmre våra kunder och använda våra lokaler för meetups och andra sociala tillställningar, och nu är vi igång!

Först ut blir meetup för PHP Göteborg kl.18 den 25’e februari då vi ser fram emot att träffa både nya och gamla bekantskaper. Vi öppnar dörrarna kl 17 och bjuder på dryck och tilltugg. Kvällens föredrag kör igång kl 18 men fram tills dess har vi ju möjlighet att lära känna varandra och mingla lite. Föredragen är inte helt spikade ännu men det givna ämnet är ju PHP. Agendan är inte helt spikad ännu men med största sannolikhet kommer det vara ett spår om PHP7 signerat Rickard Bennison samt ett om Sage, Bedrock, Trellis och deployment överlag av Oderland.

Vi på Oderland är väldigt glada över att äntligen aktivt kunna medverka i Göteborgs utvecklar-community och hoppas det här blir det första av många tillfällen där vi bidrar till kunskaps- och idéutbyte samt nätverkande och socialt umgänge. Vi hoppas självklart att så många som möjligt kommer så om du är intresserad, anmäl dig på meetup.com!

Vårt nya kontor ligger i centrala Göteborg, på Östra Hamngatan 50B, uppgången precis bredvid Dubliners. Vi ses där!