Oderland utsett till Sveriges bästa webbhotell

Vi jobbar hårt på att leverera snabb och stabil hosting till alla våra kunder samtidigt som vi håller en hög nivå på support, och kan hjälpa dig som kund när utmaningar uppstår.

Bästa webbhotellen i Sverige

Att regelbundet få höra glada tillrop från alla våra kunder, både i samtal, chattar, mail och på sociala medier gör oss såklart både glada och motiverade.

Website Planet har i ett omfattande test utsett Oderland till Sveriges bästa webbhotell med betyget 4.9 av 5.0. Det är vi såklart både väldigt glada och stolta över.

[…] om du är beredd att satsa något mer på ett stabilt webbhotell med mycket bra prestanda och samtidigt är ute efter professionell och tillgänglig support så rekommenderar jag Oderland varmt.

David Roth-Lindberg

Förutom feedback från alla våra kunder varje dag, ger tester också bra feedback till oss. Vi strävar efter att alltid förbättra våra tjänster. Att få tankar och idéer som hur vi kan bli bättre är nödvändigt.

Under våren kommer du kunna läsa om fler nyheter och förbättringar för att kunna leverera på vårt löfte till dig, att ge dig en problemfri hosting-upplevelse.