Här är vår nya kundavdelning

Vår uppdaterade kundavdelning är äntligen här! En modernare, snyggare variant med bl.a. ny menystruktur och utseende som våra utvecklare har jobbat på sedan en tid tillbaka. Allting är ännu inte helt färdigutvecklat, men du kan redan nu börja använda det nya gränssnittet.

Några av fördelarna med den nya kundavdelningen är:

  • Bättre översikt av våra tjänster och produkter
  • Lättare att använda och navigera mellan sidorna
  • Modernare utseende som är skönare för ögat

En del jobb återstår – vi har exempelvis ännu inte gjort om samtliga undersidor – då det är en del designarbete, nya API-endpoints och strukturer som ska tas fram. Den nya kundsidan använder egenutvecklad mjukvara som kodats på plats av vårt inhouse-team.

Framåt kommer vi fortsätta att skräddarsy våra system för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Notis när du loggar in

När du som kund loggar in hos oss så möts du av en notis om att du antingen kan gå vidare till den nya kundavdelningen eller stanna kvar på den gamla ett tag till.

Detta är möjligt under en period framöver för att göra övergången så smidig som möjligt. Men allteftersom samtliga funktioner flyttar in i den nya kundavdelningen så kommer valmöjligheten att välja försvinna och den nya versionen kommer bli standard.

Såhär ser notisen ut när du loggar in.

Fokus på tjänster och uppdaterat utseende

Vi har tagit fram en ny menystruktur, där fokus legat på att framhäva de tjänster du har hos oss och att du snabbt ska kunna hitta det du letar efter.

Översikten påminner om den gamla. Nytt är att du nu även direkt kan se driftstatus, senaste nyheter och blogginlägg som vi publicerat. På så vis riskerar du inte att missa några viktiga nyheter och kan enkelt hänga med.

Du får också direkt en översikt över fakturor, supportfrågor och våra vanligaste tjänster och domännamn på en och samma sida.