Går du i flyttankar? Flytta kostnadsfritt till ett bra webbhotell!

Gratis Wordpress flytt hos Oderland

Har du en WordPress-sida hos en annan leverantör och vill flytta den kan det vara lite tekniskt krångligt att göra själv och även om man har kompetensen att göra det kan det kräva tid som man inte har.

Vi har därför länge erbjudit flytthjälp för 450 kr per påbörjad halvtimma exkl moms. Just nu bjuder vi på flytt av en (1) site bestående av en WordPress-installation. Med reservation för att en WordPress-installation i sällsynta fall kan byggas ut till att bli mycket komplex. Vi behöver i så fall fakturera enligt ordinarie konsultarvode, detta meddelas dig i förväg i så fall.

Erbjudandet gäller vid nytecknande av ett av våra webbhotellspaket Standard och Premium. Det förstnämnda räcker oftast för en enklare e-handel och det senare för en större eller tyngre site, speciellt om den har stora besökstoppar tack vare kampanjer eller liknande.

När webbhotellkontot är beställt och betalt så fyller du i vårt formulär på https://flytt.oderland.se. Tänk på att använda samma e-postadress du använde när du köpte din webbhotellstjänst.

Vi pekar även om domänen när flytten av sidan är klar. Vi kan dock inte byta registrar på domänen. Det kan ni göra efter avslutad flytt, om ni vill.

Vi återkommer med en uppskattad tid och en fråga om godkännande av flytten.

Du kan läsa lite mer här om hur vi går tillväga.
samt vad andra tycker om oss och hur deras sidor har varit efter flytt på Reco och Facebook.

Vill du prata med oss om några övriga frågor innan flytt är du välkommen att kontakta oss!

FAQ

frågor och svar om erbjudandet

Vi kan flytta WordPress från de flesta leverantörer. Tillgång till webbhotellet via FTP/SSH krävs dock. Observera att vi inte kan flytta från WordPress.com då vissa tema/plugin är låsta till det systemet.
Vi hjälper gärna till att flytta din mail! Vårt erbjudande om gratis flytt är dock begränsat till flytt av en (1) WordPressinstallation samt ompekning av domän. Vill du ha hjälp med flytt och ompekning av mail så erbjuder vi hjälp med det mot konsultarvode (450 kr exkl. moms per påbörjad halvtimma).
Vi vill att man initierar en kontakt med oss gällande gratis flytt inom 60 dagar från att ditt webbhotellskonto har startats.
Vi försöker alltid göra flyttarna så snart som möjligt. Gratisflyttar skall dock vara klara 5 arbetsdagar från att begäran kommit in förutsatt att korrekta inloggningsuppgifter bifogats. Har ni behov av att flytta med kort varsel kan vi erbjuda flytt mot konsultarvode (450 kr exkl. moms per påbörjad halvtimma). En flytt tar normalt sett 1-3 timmar. Det kan dock ta upp till 24 timmar efter att flytten påbörjats tills alla besökare ser den nya hemsidan istället för den gamla.
I nuläget så har vi inte satt något slutdatum för erbjudandet utan vi kör på med det tills vidare.
Vårt fokus ligger på just WordPress i nuläget då det är en så pass populär plattform. Om vi i ett senare skede vill fokusera på någon annan plattform så är det mycket möjligt att vi erbjuder gratis flytt av den för att uppmuntra flyttar till oss.