Ibland uppstår situationen då exceptionella krav på prestanda eller säkerhet bara kan uppfyllas av egen, dedikerad hårdvara. Som en del i vår Custom Hosting tjänst erbjuder vi också möjligheten för våra kunder att ha en egen server som står i vårt datacenter. Tillsammans kommer vi överens om lämplig hårdvaruprofil samt eventuella tilläggstjänster som installationshjälp, backup, managed hosting och SLA.

Utifrån de behov och önskemål ni har kommer vi gemensamt fram till en lämplig hårdvarukonfiguration när det kommer till CPU, RAM, Disk, nätverk mm. Vi föreslår därefter en eller fler konkreta lösningar från någon av de hårdvaruleverantörer vi anlitar. Utöver detta kan vi också hjälpa till med installationshjälp av system och annan mjukvara. När servern är färdig ställer vi in den i vårt datacenter och ni kan då välja att administrera den själva eller använda er av våra managed-tjänster som innebär att vi ansvarar för att servern är igång och hålls uppdaterad. Beroende på era behov har vi olika nivåer av SLA att välja mellan.

Webbplatsen använder Cookies. Läs mer här och

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng