Dags för nya supportsidor på oderland.se

Förenklad administration

Maj månad påbörjar vi med att sjösätta våra nya supportsidor. Det gamla systemet började bli lite väl gammalt och dammigt samt svårarbetat när det kommer till uppdateringar och författande av nya guider. Vi har därför tagit oss i kragen, installerat ett nytt system (som faktiskt körs på vårt eget Premium+-konto på PHP 7.1 med memcached, inga speciallösningar här!) och flyttat/uppdaterat samtliga guider till det nya systemet.

När du klickar på Support i toppmenyn här på oderland.se kommer du alltså transporteras över till vårt nya system – så bli inte skrämd av det uppdaterade utseendet! Förhoppningsvis tycker du att det är lika snyggt och funktionellt som vi tycker!

Det nya systemet bjuder på många praktiska funktioner för dig som kund, såsom:

  • Snabbare site – du behöver inte sitta och vänta på att sidorna ska ladda. Tack vare memcached laddas allt blixtsnabbt!
  • Snabbare sökfunktion – du hittar de guider du letar efter snabbare än tidigare.
  • Mer korrekt sökfunktion –  de relevanta träffarna för din sökning bör hamna högre upp bland resultaten än tidigare så du lättare hittar det du söker.
  • Indexerade artiklar – våra längre guider har en innehållsförteckning uppe till höger där du snabbt kan nå relevanta avsnitt i guiden.
  • Mobilanpassning – även om du inte sitter vid en dator ska supportsidorna vara enkla att använda. Därför är siten helt anpassad även för mindre skärmar och pekskärmar.

Vi har även lagt ner en hel del tid på att kategoriseringen av artiklarna så de ska bli enkla att hitta även om man inte använder den utmärka sökfunktionen. Hittar du en artikel i en kategori som du tycker passar bättre i en annan? Kontakta oss gärna så ser vi över det hela om det är en ändring som vi ska göra!

Saknar du en viss guide? Då finner du ett kontaktformulär för detta via länken ”Föreslå en guide” högst upp på sidan. Vi tar gärna emot förslag där!

Finner du några andra konstigheter på de nya sidorna får du gärna höra av dig! Det är svårt att testa allt nytt internt och att få in lite synpunkter från dig som använder sidorna skulle hjälpa oss väldigt mycket!

Hoppas du gillar våra nya supportsidor lika mycket som vi gör och att du snabbt och enkelt hittar det du letar efter framöver! Om inte så finns vi på supporten här precis som vanligt för att hjälpa dig med dina problem och räta ut dina frågetecken!