Oderland Custom Hosting är vårt namn för skräddarsydda lösningar anpassade efter era behov. Vi har valt att dela in dessa tjänster i tre grupper: Maskin, Applikation och Support.

Genom att kombinera dessa tjänster kan ni uppnå optimal prestanda genom lösningar framtagna endast för era behov men som supportas av Oderlands erfarna organisation.

custom-hosting-01

Maskin

VPS

Välj precis den konfiguration av CloudVPS som passar era behov bäst.

Dedikerad Server

Använd er av en eller flera dedikerade fysiska servrar.

Premium+

För enklare applikationer som inte kräver specialanpassad miljö kan vår mest kraftfulla delade hosting vara ett alternativ.

Kluster

Självfallet kan vi hjälpa er att dimensionera och bygga klustrade lösningar baserade på både CloudVPS och Dedikerade servrar. Det finns också möjlighet att sprida lösningar över flera fysiskt separata datahallar.

custom-hosting-02

Applikation

I många fall kräver avancerade lösningar ytterligare mjukvara som vanligtvis inte finns på standardiserade delade miljöer. Traditionellt är kunder då hänvisade till egna servrar som de själva ansvarar för men hos oss kan ni välja till både installation och support av specifika applikationer.

Vanliga tillägg

Vanliga saker våra kunder efterfrågar är: Apache, NGINX, Drush, SSH, APC, MemCache, Git & Gitlab, Redis, Varnish, Galera, Barracuda, Octopus, Aegir, MySQL, PostgreSQL och MSSQL.

Lastbalansering

Vi kan självfallet också hjälpa er att sätta upp multitier-lösningar med lastbalansering, failover och backup.

custom-hosting-03

Support

Hos oss kan ni få individuella supportavtal utformade efter era behov och lösningar.

Setup

Vi hjälper er att installera och konfigurera den mjukvara som behövs.

Managed Server

Vi tar hand om din server och ser till att den är uppe & fungerar samt sköter uppdatering av systeminstallationen.

Managed Application

Vi supportar din drupalinstallation och eventuell övrig mjukvara som finns installerad. Omfattningen av supporten förhandlas fram efter behov och tekniska förutsättningar. Observera att vi inte kan supporta den slutliga applikationen utan säkerställer enbart att miljön är korrekt.

Webbplatsen använder Cookies. Läs mer här och

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng