1. Hem
  2. Före köp
  3. Hur kommer jag igång med Agency-tjänster och/eller Managed Server?

Hur kommer jag igång med Agency-tjänster och/eller Managed Server?

This post is also available in: English

När du skaffar en Agency-tjänst hos oss (oavsett om det är Standard- eller Premium-varianten) eller en Managed Server får du tillgång till ett administratörskonto. Inloggningsuppgifterna till detta får du utskickat i ett mail till dig när du beställt och betalt för tjänsten.

Det första steget för att komma igång med webbhotellkonton för dina kunder eller hemsidor är att logga in på WHM.

Väl inloggad behöver du skapa paket som kan användas av de konton du skapar. Det finns några standardpaket skapade på servern från början som du kan använda, men de går inte att skräddarsy efter dina (eller din kunds) behov. Därför är det bra att skapa egna istället. Om du vill kan du även anpassa systemresurserna som de olika paketen använder (såsom CPU, mängd RAM, I/O och så vidare). Baserat på resursanvändningen på olika konton kan du även justera gränserna för systemresurserna baserat på användningen i efterhand.

När du skapat paket och eventuellt anpassat systemresurserna kan du skapa cPanel-konton (alltså webbhotellkonton) för dina kunder eller dina hemsidor. Kontona är helt isolerade från varandra, så det är en bra lösning att lägga olika siter på separata konton. Du kan också stänga ett cPanelkonto som du skapat sedan tidigare tillfälligt om du skulle vilja det. Ska ett cPanelkonto du skapat inte längre finnas kvar kan du även radera det.

Du kan också logga in på alla cPanelkonton du skapat via WHM, utan att behöva ange inloggningsuppgifterna för varje cPanelkonto.

Hjälpte den här guiden dig?

Relaterade guider

Behöver du mer hjälp?
Kan du inte hitta lösningen på ditt problem? Då kan du kontakta oss via e-post, chatt och telefon!
Kontakta oss