1. Hem
  2. cPanel/WHM
  3. Hur hanterar jag PHP-moduler?

Hur hanterar jag PHP-moduler?

This article is also available in enEnglish

Du kan inne på cPanel styra vilka PHP-moduler som är aktiverade. Några exempel på PHP-moduler är opcache, mysqli, imagick, soap och ioncube_loader. För att aktivera eller avaktivera en PHP-modul behöver du göra följande:

1. Logga in på cPanel.
  2. Klicka på Select PHP Version.PHP Version länk
  3. Du ska nu vara på en sida som liknar den här nedanför. Varje rad i varje kolumn är olika PHP-moduler, för att aktivera en markerar du den och för att avaktivera avmarkerar du den. Ändringar sparas automatiskt.Select PHP modules
  4. När ändringar sparats kommer en dialogruta upp.Change of PHP module saved

De val du gör gäller enbart för den aktuella PHP-versionen. Om du byter PHP-version måste du välja de moduler du vill ha igen.