1. Hem
  2. Webbhotellkonton
  3. Hur hanterar jag PHP-moduler?

Hur hanterar jag PHP-moduler?

This article is also available in enEnglish

Du kan inne på cPanel styra vilka PHP-moduler som är aktiverade. Några exempel på PHP-moduler är opcache, mysqli, imagick och soap. För att aktivera eller avaktivera en PHP-modul behöver du göra följande:

1. Logga in på cPanel.
  2. Klicka på Select PHP Version.Ikon med texten Select PHP version
  3. Du ska nu vara på en sida som liknar den här nedanför. Varje rad i varje kolumn är olika PHP-moduler, för att aktivera en markerar du den och för att avaktivera avmarkerar du den. Glöm inte att klicka på Spara när du har gjort dina val.Lista med PHP-moduler.

De val du gör gäller enbart för den aktuella PHP-versionen. Om du byter PHP-version måste du välja de moduler du vill ha igen.