1. Hem
  2. Avtal & fakturering
  3. Hur ändrar jag betalningsmetod?

Hur ändrar jag betalningsmetod?

Du kan enkelt ändra din betalningsmetod genom att logga in på Kundavdelningen på vår hemsida, mer information om hur du loggar in på Kundavdelningen hittar du här.

När du är inloggad på Kundavdelningen gör du så här för att byta betalningsmetod:

1. Klicka på Konto -> Mina uppgifter ute till vänster i Kundavdelningen.
  2. Leta upp alternativet Betalningsmetod och ändra där till den betalningsmetod som du vill använda.
  3. Glöm sedan inte att spara.

Tänk på att denna ändring bara kommer påverka framtida fakturor från oss, inte sådana som redan är utskickade.