1. Hem
  2. E-post
  3. Open-Xchange
  4. Hur delar jag en kalender med andra i Open-Xchange?

Hur delar jag en kalender med andra i Open-Xchange?

Den här guiden förutsätter att du redan har skapat den kalender som du vill dela. Om du inte har gjort det ännu kan du följa vår guide som visar hur du skapar en kalender i Open-Xchange.

När du är redo att börja så följer du dessa stegen:

1. Logga in på webbmailen (AppSuite) via vår hemsida oderland.se.
  2. Klicka på Kalender-fliken i den röda panelen högst upp på sidan.
  3. Nu ska du vara inne i Mina kalendrar.
  4. I panelen till vänster, höger-klicka på kalendern som du vill dela. Klicka sedan på Tillstånd / Bjud in folk.
    Tillstånd / Bjud in folk
  5. En ny ruta ska komma upp. Längst ner i rutan finner du ett fält där det står Lägg till folk. Där skriver du en eller flera e-postadresser som du vill dela din kalender med.
    Lägg till folk

Observera att du kan endast dela din kalender med e-postkonton som ligger under ett och samma domännamn på ditt cPanel-/webbhotellkonto.

6. Du kan sedan klicka på Detaljer-knappen till höger om en mailadress som du har bjudit in till kalendern.
    DetaljerDå får du möjligheten att ändra rättigheterna för den användaren. För att ge användaren fullständiga rättigheter, klicka på Administratör (längst ner). Klicka på Spara för att spara inställningarna.