1. Hem
  2. FTP & filer
  3. Varför får jag meddelandet Too many connections i Filezilla?

Varför får jag meddelandet Too many connections i Filezilla?

Meddelandet innebär att du har för många samtidiga inloggade anslutningar med ditt FTP-konto. Om detta problemet dyker upp flera gånger så kan du kontrollera dina inställningar i FileZilla.

1. Gå till Edit -> Settings i Filezilla.
  2. Klicka sedan på Transfers i vänsterkolumnen. Sänk där antalet Maximum simultaneous transfers till 1.
  3. Klicka sedan på Ok och försök igen.