1. Hem
  2. Inloggning & kontaktuppgifter
  3. Hur loggar jag in på webbmailen?

Hur loggar jag in på webbmailen?

Webbmailen är ett enkelt sätt att nå din mail på från vilken dator som helst där en modern webbläsare är installerad, väljer du att använda webbmailen så når du den på följande vis.

1. På oderland.se klickar du på Login uppe i menyn och sedan loggar du in där det står Webbmail.
  2. Du behöver i inloggningsformuläret skriva in din mailadress och lösenordet för ditt mailkonto, lösenordet valde du när du skapade mailkontot. Om du har glömt lösenordet kan du sätta ett nytt inne på cPanel.
  3. Klicka på Logga in.

Du kan även logga in på en alternativ webbmail genom att ange http://dindomän.se/webmail i din webbläsare, där ditt domännamn ska skrivas in i stället för dindomän.se. När du angivit din e-postadress och lösenord kommer du kunna välja en webbmail-klient, vi rekommenderar normalt sett Roundcube.

Om du vill ha en länk som du kan gå till för att direkt komma till webbmailen så kan du använda: https://ox.oderland.com