1. Hem
  2. Inloggning & kontaktuppgifter
  3. Hur loggar jag in på webbmailen?

Hur loggar jag in på webbmailen?

This article is also available in enEnglish

Vet du inte vilken server ditt webbhotellkonto ligger på? Kontrollera det enligt dessa instruktioner.

Vår interaktiva guide om hur du sätter upp och kommer åt e-postkonton visar dig hur du kommer åt webbmailen också. Du hittar den guiden här.

Om du följer guiden istället för att se på videon ovan, klicka på knappen Starta guide under steg-för-steg guide (OBS! Bilderna nedan är endast skärmdumpar från guiden, du kan inte klicka på knapparna eller mata in något i fälten här).

Fyll sedan i din e-postadress i fältet och klicka på Fortsätt.

Välj Webbmail bland de val som dyker upp.

Välj det webbmailgränssnitt du önskar instruktioner om hur du når.

Om du vill komma åt Open-Xchange (OX) kan du även använda följande direktlänk:
https://ox.oderland.com/appsuite/