1. Hem
  2. Webbhotellkonton
  3. Vilken server ligger mitt webbhotellkonto på?

Vilken server ligger mitt webbhotellkonto på?

This article is also available in enEnglish

Du kan se vilken server ditt webbhotellkonto ligger på inne i Kundavdelningen på vår hemsida. Om du inte vet hur man loggar in på Kundavdelningen så har vi en guide här som visar hur du gör det. När du har loggat in på Kundavdelningen kan du följa stegen här nedanför.

1. Klicka på Tjänster ute till vänster.
  2. Klicka på Hantera till höger om ditt webbhotellkonto.
  3. Servernamnet kommer nu stå under rubriken Hostinginformation.
  4. Om du läser den här guiden för att du försöker konfigurera din mailklient så finns det fler inställningar som du behöver innan det fungerar. Du kan hitta dom inställningarna i våra guider för dom populäraste mailprogrammen.