1. Hem
  2. Inloggning & kontaktuppgifter
  3. Är det samma inloggningsuppgifter för Kundavdelningen och cPanel?

Är det samma inloggningsuppgifter för Kundavdelningen och cPanel?

Nej, det är inte samma inloggningsuppgifter för Kundavdelningen och cPanel. Användarnamnet kommer alltid skilja, användarnamnet för Kundavdelningen är alltid en mailadress och användarnamnet för cPanel är aldrig en mailadress.

Lösenordet kan vara samma så länge du som kund aktivt har gått in och ändrat lösenordet för Kundavdelningen och cPanel så att de är samma. Har du inte gjort det är det olika lösenord för Kundavdelningen och cPanel.

Om du inte har dina inloggningsuppgifter kan du följa den här guiden för att återställa uppgifterna för cPanel och den här guiden för Kundavdelningen.