1. Hem
  2. E-post
  3. Open-Xchange
  4. Varför kan jag inte formatera texten i nya mail?

Varför kan jag inte formatera texten i nya mail?

Om du skriver ett nytt mail i Open-Xchange och upptäcker att det inte finns några möjligheter att formatera din text så beror det på att du har valt fel editor. Du har i så fall valt klartext-editorn vilket enbart tillåter text utan formatering, du behöver ändra till HTML-editorn för att kunna formatera din text.

Du kan ändra editor på samma sida som där du skriver ett nytt mail. Precis under fältet som heter Rubrik finns det en länk som heter Alternativ, klicka på den och sedan HTML.

Open-Xchange ändra editor

Nu borde du få upp ett antal funktioner som tillåter dig att formatera din text.