1. Hem
  2. Webbhotellkonton
  3. Hur skapar jag flera inloggningar till cPanel?

Hur skapar jag flera inloggningar till cPanel?

Det är dessvärre inte möjligt att skapa ytterligare inloggningar till cPanel i dagsläget.

Om du behöver ge någon utomstående åtkomst till de filer som finns på ditt webbhotellkonto kan du skapa ett FTP-konto åt personen enligt instruktionerna här.

Om den utomstående parten behöver åtkomst till databaser på kontot går detta också att lösa. Man behöver i detta fall installera en egen instans av phpMyAdmin vilket vi skrivit följande guide om.