1. Hem
  2. cPanel/WHM
  3. Hur skapar jag flera inloggningar till cPanel?

Hur skapar jag flera inloggningar till cPanel?

Det är dessvärre inte möjligt att skapa ytterligare inloggningar direkt till cPanel i dagsläget. Det går dock att ge utomstående åtkomst till cPanel genom att skapa ett underkonto på Kundavdelningen, se de instruktioner som finns mot slutet av denna guide.

Om du behöver ge någon utomstående åtkomst till de filer som finns på ditt webbhotellkonto kan du skapa ett FTP-konto åt personen enligt instruktionerna här.

Om den utomstående parten behöver åtkomst till databaser på kontot går detta också att lösa. Man behöver i detta fall installera en egen instans av phpMyAdmin vilket vi skrivit följande guide om.