1. Hem
  2. Inloggning & kontaktuppgifter
  3. Hur ändrar jag mina kontaktuppgifter i cPanel?

Hur ändrar jag mina kontaktuppgifter i cPanel?

I vanligt Paper Lantern-tema

Börja först med att logga in på cPanel. Vi har en guide här som beskriver hur du går tillväga.

Klicka på ditt användarnamn uppe till höger och gå sedan till alternativet Kontaktinformation.

På nästa sida så fyller du i det första fältet med den nya e-postadressen. Klicka därefter på Spara.

I x3/retro-tema

Börja först med att logga in på cPanel. Vi har en guide här som beskriver hur du går tillväga.

Klicka sedan på profil-ikonen intill logga ut-knappen och klicka på Kontaktinformation.

I nästa sida så fyller du i det första fältet med den nya e-postadressen. Klicka därefter på Spara.