1. Hem
  2. Domäner & DNS
  3. Var kan jag hämta en EPP-kod för min domän?

Var kan jag hämta en EPP-kod för min domän?

Om du vill flytta en domän från oss (t.ex till ett annat webbhotell) så behöver du hämta ut en EPP-kod (även kallad AUTH-ID, auth-kod eller auktorisationskod) för gällande domän. Du hämtar ut en sådan genom att:

1. Börja med att logga in på Kundavdelningen på vår hemsida, vi har en guide här som visar hur du gör det.
  2. Väl inloggad går du in på Domäner -> Mina Domäner ute till vänster.
  3. Till höger om den domän du vill hämta EPP-koden för finns det en länk som heter Hantera domän, klicka på den.
  4. Sedan behöver du klicka på fliken Hantera Domän och sen Hämta EPP-kod.