1. Hem
  2. E-post
  3. Hur ger jag ett e-postkonto mer lagringsutrymme?

Hur ger jag ett e-postkonto mer lagringsutrymme?

När du skapar ett nytt e-postkonto via cPanel får det kontot 1 GB utrymme att använda som standard. Om ett e-postkontot börjar få slut på utrymme kan du tilldela det mer utrymme alternativt låta det använda hela webbhotellkontots utrymme. Att utöka kvotan för ett e-postkonto kostar inget.

1. Logga in på cPanel för ditt webbhotellkonto.
  2. Klicka på ikonen E-postkonton inne på cPanel.
  3. Leta upp e-postadressen du vill ändra på i tabellen och klicka på Hantera för den aktuella adressen.
    Hantera mailkonto
  4. Längre ner på sidan finns möjlighet att ändra mängden lagringsutrymme som e-postkontot får använda.
    Ändra mailkvot
  5. Klicka därefter på den blåa Uppdatera-knappen för att spara din ändringar.
    Spara ändringar av mailkonto