1. Hem
  2. Domäner & DNS
  3. Hur sätter jag upp PTR för IP-adressen på min tjänst?

Hur sätter jag upp PTR för IP-adressen på min tjänst?

Om du har en CloudVPS, en server uppsatt genom The OtherCloud eller en Managed Server hos oss kan du få ett PTR-inlägg (rDNS-inlägg) för det/de IP-nummer som är pekade mot tjänsten.

Uppsättningen av PTR är dock inget du kan göra själv, utan du behöver kontakta supporten, så hjälper vi dig. Skriv då vilken IP-adress det gäller samt vilket FQDN som den ska peka på.

Dedikerade IP-adresser på webbhotellkonton kan vi dessvärre inte sätta upp något PTR för.