1. Hem
  2. Före köp
  3. Hur kan jag bli återförsäljare hos er?

Hur kan jag bli återförsäljare hos er?

På ett vanligt webbhotellskonto kan du inte sälja vidare utrymme till andra. Istället har vi olika val för dig som vill tipsa om eller sälja tjänster via oss beroende på vad som passar dig.

Vi har inte återförsäljare per se, utan våra kunder kan antingen få kickback baserat på att tipsa om våra tjänster (partner enligt nedan) eller använda ett urval av våra tjänster och sälja tjänster därigenom.

Partner

Slutkunden är vår kund och kan vända sig direkt till oss för support.

Genom att ansöka om att bli Oderland-partner får du en särskilt partnerlänk. Länken ger du till dina kunder eller använder själv när du hjälper dem att registrera sig för att få återkommande provision för de flesta av våra tjänster.

Att vara med i partnerprogrammet kostar inget och vi ställer inga försäljningskrav.

Läs mer om vårt partnerprogram ›

Sälja vidare / sätta priser själv

Du är vår kund och har själv kontroll och ansvar för dina slutkunder när det gäller exempelvis avtal, support och fakturering.

Vill du själv kunna sätta priser? Med våra byrå-lösningar får du full kontroll över priser och paket som du vill erbjuda till dina kunder.

Läs mer om våra byrålösningar ›

Agency Standard

När du behöver dela upp siter säkert för eget eller slutkunders behov.

Del av server med möjlighet att skapa flera säkra cPaneler. På så vis får du det bästa av båda värdar. Både en Managed Servers möjlighet att dela upp och sälja vidare utrymme men också pris-effektiviteten från webbhotell pga den delade servern.

Precis som i våra Premium webbhotellkonton kan du själv, direkt och när du vill, ändra mängden resurser (CPU/RAM/Utrymme/Bandbredd) i din Kundavdelning.

Läs mer om Agency Standard ›

Agency Premium

När din verksamhet vuxit i omfattning och standard-lösningar inte längre täcker behoven och din verksamhet är kritiskt beroende av dina webbsidor.

Detta val liknar Agency Standard med att du kan skapa säkra separata cPaneler för varje slutkund men här har du hela servern själv vilket medför högre stabilitet och flexibilitet att göra unika server-anpassningar.

Här ingår det även support och vi tar hand om driften av servern. Vi har 24/7 övervakning på servern och fixar problem så fort vi får larm om det, även om det är mitt i natten. Du kan även kontakta oss via mail, chatt och telefon om det är något som du behöver hjälp med.

Läs mer om Agency Premium ›

Gör-det-själv VPS

När du behöver 100% egen kontroll i stället för support.

Detta är tjänsten för dig som vill sköta hela servern själv och inte behöver support. Du får en kontrollpanel där du kan spinna igång servrar med olika Linux-distributioner efter behov och pausa dom när du vill. Du betalar per timme i efterskott månadsvis. Detta är vår ända tjänst som ger dig root tillgång.

Läs mer om Gör-det-Själv VPS här

Hjälpte den här guiden dig?

Relaterade guider

Behöver du mer hjälp?
Kan du inte hitta lösningen på ditt problem? Då kan du kontakta oss via e-post, chatt och telefon!
Kontakta oss