1. Hem
  2. Före köp
  3. Hur kan jag bli återförsäljare hos er?

Hur kan jag bli återförsäljare hos er?

Du får inte sälja vidare utrymme på våra mindre webbhotellstjänster utan använd i stället tjänster avsedda för det eller partner metoden redovisade nedanför.

Partner

Slutkunden är vår kund och kan vända sig direkt till oss för support.

Du aktiverar Partner-delen i vår kundavdelning och med en affiliate-länk som du ger till kunder eller använder själv när du hjälper dem att registrera sig så berättigar det dig till återkommande provision för de flesta av våra tjänster.

Läs mer om Partner här

Sälja vidare tjänst

Du är vår kund och har själv kontrollen och ansvaret för dina slutkunder när det gäller ev. avtal, support och fakturering.

Du köper en tjänst hos oss avsedd för att sälja vidare och lägger upp dina slutkunder på den.

Det som finns att välja på är Agency Standard det pris-effektiva alternativet, Managed Server (Också kallad Agency Premium) den kompromissfria robusta lösningen och Gör-det-själv VPS valet för den tekniske som vill göra allt själv.

Agency Standard

När du behöver dela upp siter säkert för eget eller slutkunders behov.

Del av server med möjlighet att skapa flera säkra cPaneler. På så vis får du det bästa av båda värdar. Både en Managed Servers möjlighet att dela upp och sälja vidare utrymme men också pris-effektiviteten från webbhotell pga den delade servern.

Precis som i våra Premium webbhotellkonton kan du själv, direkt och när du vill, ändra mängden resurser (CPU/RAM/Utrymme/Bandbredd) i din Kundavdelning.

Läs mer om Byrålösningar här

Managed Server

När din verksamhet vuxit i omfattning och standard-lösningar inte längre täcker behoven och din verksamhet är kritiskt beroende av dina webbsidor.

Detta val liknar Agency Standard med att du kan skapa säkra separata cPaneler för varje slutkund men här har du hela servern själv vilket medför högre stabilitet och flexibilitet att göra unika server-anpassningar.

Här ingår det även support och vi tar hand om driften av servern. Vi har 24/7 övervakning på servern och fixar problem så fort vi får larm om det, även om det är mitt i natten. Du kan även kontakta oss via mail, chatt och telefon om det är något som du behöver hjälp med.

Läs mer om Managed Server här

Gör-det-själv VPS

När du behöver 100% egen kontroll i stället för support.

Detta är tjänsten för dig som vill sköta hela servern själv och inte behöver support. du får en kontrollpanel där du kan spinna igång servrar med olika Linux-distributioner efter behov och pausa dom när du vill. Du betalar per timme i efterskott månadsvis. Detta är vår ända tjänst som ger dig root tillgång.

Läs mer om DIY VPS här

Hjälpte den här guiden dig?

Relaterade guider

Behöver du mer hjälp?
Kan du inte hitta lösningen på ditt problem? Då kan du kontakta oss via e-post, chatt och telefon!
Kontakta oss