1. Hem
  2. E-post & App Suite
  3. Hur byter jag från POP3 till IMAP?

Hur byter jag från POP3 till IMAP?

Vi ger inte någon support på på det här utöver den här guiden.

För att byta från POP3 till IMAP kan du lägga in samma e-postkonto igen i samma mailprogram som där du har POP3-kontot inlagt i, men välj då istället att lägga in det som ett IMAP-konto.

När detta är gjort kan man i de flesta mailprogram markera sina mail och/eller mappar och sedan helt enkelt dra de med musen över till det andra kontot. När detta är gjort och alla mail har laddats upp på vår server (du kan säkerställa att mailen har blivit uppladdade genom att logga in på webbmailen och se om dom finns där) så kan du ta bort POP3-kontot från ditt mailprogram.

Var noggrann med att ta en säkerhetskopia av dina mail innan du börjar eftersom mail enbart sparas lokalt på din dator om du använder POP3.