1. Hem
  2. Databaser
  3. Vilken version av MySQL körs på era servrar?

Vilken version av MySQL körs på era servrar?

This article is also available in enEnglish

På våra webbhotellkontoservrar körs antingen MySQL 5.6 eller MySQL 5.7. Majoriteten (runt 85%) kör just nu MySQL 5.6. Nya servrar som vi sätter upp får automatiskt 5.7 och de som just nu kör 5.6 planerar vi att uppgradera under 2020.

Vi ordnar med automatiska säkerhetsuppdateringar till MySQL så senaste versionen av 5.6.x respektive 5.7.x körs.

Om du idag har ett webbhotellkonto som ligger på en server som kör MySQL 5.6 men behöver tillgång till MySQL 5.7 – kontakta oss så organiserar vi en flytt av ditt konto till en där 5.7 finns installerat.