Comodo PositiveSSL EV Multidomän-certifikat

Ett certifikat med högsta säkerhetsnivån samt tillförlitlighet. Med detta EV-certifikat får du den mest pålitliga verifieringen på Internet med ett grönt adressfält. Skydd ingår för 3 domäner (t.ex. exempel.se www.exempel.se exempel.nu) med möjlighet att skydda upp till 250 domäner.

2,490.00kr
Årsvis
Beställ nu

Comodo PositiveSSL EV Certifikat

Ett certifikat med högsta säkerhetsnivån samt tillförlitlighet. Med detta EV-certifikat får du den mest pålitliga verifieringen på Internet med ett grönt adressfält. Skyddar en domän med och utan www.

1,995.00kr
Årsvis
Beställ nu

Comodo PositiveSSL Certifikat

Ett DV-certifikat som skyddar en domän med och utan www. Tack vare pålitligheten i majoriteten av alla webbläsare samt det låga priset är det väldigt prisvärt för enklare sidor.

495.00kr
Årsvis
Beställ nu

Comodo PositiveSSL Wildcard-certifikat

Ett populärt wildcard-certifikat som skyddar en domän samt ett obegränsat antal underdomäner. Eftersom det är ett DV-certifikat kan det utfärdas på bara ett par minuter.

1,990.00kr
Årsvis
Beställ nu

Comodo PositiveSSL Multidomän-certifikat

Detta certifikat riktar sig till dig som behöver säkra flera domäner i ett och samma SSL-certifikat. Detta certifikat låter dig säkra upp till 100 domäner och eftersom det är ett DV-certifikat utfärdas det vanligtvis inom minuter efter verifiering.

695.00kr
Årsvis
Beställ nu

Comodo PositiveSSL Multidomän Wildcard-certifikat

Ett av de mest flexibla certifikat som går att få, som inte bara skyddar flera domäner, utan dessutom ett obegränsat antal underdomäner för de domäner detta DV-certifikat utfärdas för.

2,990.00kr
Årsvis
Beställ nu
Språk: