RapidSSL Certifikat

Ett DV-certifikat som skyddar en domän med och utan www. Tack vare pålitligheten i majoriteten av alla webbläsare samt det låga priset är det väldigt prisvärt för enklare sidor.

495.00kr
Årsvis
Beställ nu

RapidSSL 30 dagars test

Detta certifikat låter dig testa fördelarna med RapidSSL kostnadsfritt i 30 dagar. Efter 30 dagar går det att beställa fullversionen eller kolla på premiumsegmentet för högre trovärdighet. Skyddar en domän, med och utan www.

0.00kr
engångs
Beställ nu

RapidSSL Wildcard-certifikat

Ett populärt wildcard-certifikat som skyddar en domän samt ett obegränsat antal underdomäner. Eftersom det är ett DV-certifikat kan det utfärdas på bara ett par minuter.

1,990.00kr
Årsvis
Beställ nu

GeoTrust True BusinessID Multidomän

Detta OV-certifikat verifierar företaget samt dess uppgifter och passar utmärkt på webbhotell. Det ingår det skydd för 5 domäner, med och utan www, samt möjlighet att säkra upp till 100 domäner.

1,995.00kr
Årsvis
Beställ nu

GeoTrust True BusinessID med EV

Ett certifikat med högsta säkerhetsnivån samt tillförlitlighet. Med detta EV-certifikat får du den mest pålitliga verifieringen på Internet med ett grönt adressfält. Skyddar en domän med och utan www.

1,995.00kr
Årsvis
Beställ nu

GeoTrust True BusinessID med EV Multidomän

Ett certifikat med högsta säkerhetsnivån samt tillförlitlighet. Med detta EV-certifikat får du den mest pålitliga verifieringen på Internet med ett grönt adressfält. Det ingår det skydd för 5 domäner, med och utan www, samt möjlighet att säkra upp till 100 domäner.

4,490.00kr
Årsvis
Beställ nu

Symantec Secure Site

Ge dina kunder sinnesro – hela vägen från att söka till att göra inköp – med Norton Secured-sigillet. Detta OV-certifikat verifierar företaget samt dess uppgifter med stöd för upp till 25 extra domäner, och daglig genomsökning av Norton efter skadlig kod.

2,995.00kr
Årsvis
Beställ nu

Thawte SSL123 Certifikat

Thawte är ett av de mest respekterade namnen inom SSL-industrin. Eftersom det är ett DV-certifikat kan det utfärdas på bara ett par minuter. Certifikatet erbjuder en balans av pålitlighet, säkerhet samt hastighet.

995.00kr
Årsvis
Beställ nu

PositiveSSL Multidomän-certifikat

Detta certifikat riktar sig till dig som behöver säkra flera domäner i ett och samma SSL-certifikat. Detta certifikat låter dig säkra upp till 100 domäner och eftersom det är ett DV-certifikat utfärdas det vanligtvis inom minuter efter verifiering.

695.00kr
Årsvis
Beställ nu

Comodo Multidomän Wildcard SSL-Certifikat

Ett av de mest flexibla certifikat som går att få, som inte bara skyddar flera domäner, utan dessutom ett obegränsat antal underdomäner för de domäner detta OV-certifikat utfärdas för.

2,990.00kr
Årsvis
Beställ nu
Språk: