Comodo PositiveSSL EV Multidomän-certifikat

Ett certifikat med högsta säkerhetsnivån samt tillförlitlighet. Med detta EV-certifikat får du den mest pålitliga verifieringen på Internet med ett grönt adressfält. Skydd ingår för 3 domäner med möjlighet att skydda upp till 250 domäner.

2,490.00kr
Årsvis
Beställ nu

Comodo PositiveSSL EV Certifikat

Ett certifikat med högsta säkerhetsnivån samt tillförlitlighet. Med detta EV-certifikat får du den mest pålitliga verifieringen på Internet med ett grönt adressfält. Skyddar en domän med och utan www.

1,995.00kr
Årsvis
Beställ nu

Comodo PositiveSSL Certifikat

Ett DV-certifikat som skyddar en domän med och utan www. Tack vare pålitligheten i majoriteten av alla webbläsare samt det låga priset är det väldigt prisvärt för enklare sidor.

495.00kr
Årsvis
Beställ nu

Comodo PositiveSSL Wildcard-certifikat

Ett populärt wildcard-certifikat som skyddar en domän samt ett obegränsat antal underdomäner. Eftersom det är ett DV-certifikat kan det utfärdas på bara ett par minuter.

1,990.00kr
Årsvis
Beställ nu

Comodo PositiveSSL Multidomän-certifikat

Detta certifikat riktar sig till dig som behöver säkra flera domäner i ett och samma SSL-certifikat. Detta certifikat låter dig säkra upp till 100 domäner och eftersom det är ett DV-certifikat utfärdas det vanligtvis inom minuter efter verifiering.

695.00kr
Årsvis
Beställ nu

Comodo PositiveSSL Multidomän Wildcard-certifikat

Ett av de mest flexibla certifikat som går att få, som inte bara skyddar flera domäner, utan dessutom ett obegränsat antal underdomäner för de domäner detta DV-certifikat utfärdas för.

2,990.00kr
Årsvis
Beställ nu
Språk: