Integritetspolicy

På Oderland tar allvarligt på våra kunders integritet och har ett starkt fokus på att våra lösningar skall vara så säkra som möjligt för att skydda din privata information.

Den kundrelaterade information som lagras hos Oderland Webbhotell AB delas ej* med tredje part förutom vid avtalsbrott samt i de fall där detta föreskrivs i lagstiftning eller som ett resultat av rättsliga åtgärder. Personuppgifter hanteras enligt PUL.

Oderland använder cookies, små textfiler som lagras i användarens webbläsare, i syfte att anpassa erbjudanden och innehåll på vår hemsida.  Du kan stänga av denna funktion i din webbläsare, något som kan resultera i att viss funktionalitet begränsas.

Hantering av personuppgifter

Från den 25 Maj 2018 ersättes gamla Personuppgiftslagen (PUL) av Dataskyddsförordningen (GDPR) som reglerar företags hantering av personuppgifter.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här ›

Allt material på www.oderland.se är copyrightskyddat av Oderland Webbhotell AB där annat ej anges. Andra varumärken och produkter som nämns på vår hemsida hemsida är troligen upphovsrättsskyddade och varumärkesskyddade av respektive ägare.

* Undantaget för domänregistrering /ssl certifikatköp där vi är tvungna att ge ut ägarens uppgifter till våra leverantörer.