WordPress Produktägare

Kan du WordPress utantill? Nu söker vi en ansvarig för tjänst Managed WordPress.

Oderlands kontor i Göteborg

Oderland är ett av de ledande webbhotellen i Sverige. Vi erbjuder serverlösningar i olika former, från webbhotell till managed samt skräddarsydda serverlösningar för enterprise-kunder.

Nu söker vi en ansvarig/produktägare för vår tjänst Managed WordPress. Våra Managed WordPress-kunder hjälper vi att förvalta deras WordPress-webbplats. Från tekniska uppdateringar till optimering och felsökning vid behov.

Som ansvarig för Managed WordPress hjälper du till att utveckla tjänsten för att göra den ännu bättre för våra kunder. Du förmedlar även kunskap till vår support-avdelning vid behov.

Vi tror att du som passar som ansvarig för Managed WordPress har ett stort tekniskt kunnande om WordPress och utveckling för WordPress. Du är en problemlösare som både gillar att skapa smarta lösningar för att lösa problem, automatisera och förenkla för både dig och för kunden. Du tycker även att det är trevligt att ibland umgås med dina kollegor på en afterwork eller andra trevliga events och konferenser.

För att passa som ansvarig för Managed WordPress ser vi att du:

 • Har en djupare kunskap inom WordPress och WooCommerce.
 • Gärna en djupare kunskap inom linux, cli, PHP och Python.
 • Kan och är van vid att skriva dokumentation.
 • Har kunskap i hur man bygger egna WordPress-tillägg.
 • Har kunskap i att bygga funktioner för att automatisera och effektivisera processer.
 • Känner att det är givande att hjälpa personer i din omgivning.
 • Gillar att lära dig nya saker och gillar att hänga med i utvecklingen.
 • Projektledare alt produktägarerferenhet

Vi ser dessutom gärna att du har erfarenhet av:

 • Olika populära WordPress-relaterade ramverk som Sage och Bedrock.
 • Vanliga verktyg som används i utveckling av WordPress, som git, gulp, webpack och wp-cli.
 • Har förståelse för och kan implementera prestandaövervakning.

Oderland har funnits sedan 1998 och är idag ett av Sveriges mest rekommenderade webbhotell, inte minst inom WordPress-branschen. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i centrala Göteborg, ett stenkast från Kopparmärra med 5 minuters avstånd till Centralstationen för dig som bor utanför stan. Dina nya kollegor består av både killar och tjejer i olika åldrar.

På kontoret hittar du bland annat en stor, välfylld kyl med dryck, frukost, frukt, biljard- och pingisbord och storbildsskärmar. Andra förmåner är pensionsförsäkring, extra sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Främst söker vi dig som kan sitta på vårt kontor i Göteborg majoriteten av tiden, men för rätt person kan även remote vara aktuellt.

Ansök senast den 15 december via e-post till jack@oderland.se. Märk din ansökan Ansvarig Managed WordPress. Vi intervjuar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten tidigare.