1. Hem
  2. E-post
  3. Vi behöver skicka stora mängder mail, vad är lösningen?

Vi behöver skicka stora mängder mail, vad är lösningen?

Om du regelbundet behöver göra stora massutskick finns det ett flertal möjligheter istället för de begränsande webbhotellskontona.

1. Med en VPS med cPanel eller Managed Server hos oss får du en helt egen server. Servern får samma gränssnitt och funktionalitet som ert nuvarande webbhotellskonto. Den stora skillnaden är att ni är ensamma på servern och kan då utnyttja den i princip hur ni än önskar, till exempel att skicka massor med mail utan några gränser. Mer info finns här.
  2. Vår tjänst SMTP Service, som är en specialserver vi konfigurerar. Dess enda funktionalitet är att du kan skicka mail med den, utan gränser. Om du är intresserad av en sådan lösning behöver du maila oss på support@oderland.se för mer information.
  3. Du eller någon du känner kanske har en del teknisk kompetens och kan konfigurera en mailserver själv? Då är en VPS utan cPanel fullt tillräcklig, du kan läsa mer om vårt utbud av VPS:er här.