1. Hem
  2. Backup & återställning
  3. Varför kan jag inte logga in på Oderland Backup?

Varför kan jag inte logga in på Oderland Backup?

Om du försöker komma åt Oderland Backup via cPanel men får upp nedanstående sida så är något fel. Om allting fungerar korrekt så ska du komma in direkt på Oderland Backup utan att behöva ange några inloggningsuppgifter.
Den automatiska inloggningen misslyckades.
Att detta händer kan bero på två olika saker:

Första möjliga orsaken är om du har loggat in på cPanel via Kundavdelningen, då kommer du inte kunna ta dig vidare till Oderland Backup. För att lösa det problemet behöver du istället logga in direkt på cPanel via oderland.se -> login -> cPanel. Vi har även en guide här som beskriver hur du gör det.

Den andra möjliga orsaken är att ditt lösenord innehåller någon av bokstäverna ÅÄÖ. Om så är fallet så behöver du sätta ett nytt lösenord för cPanel som inte innehåller ÅÄÖ. Vi har en guide här som visar hur du sätter ett nytt lösenord för cPanel via Kundavdelningen.