1. Hem
  2. Gör-det-själv VPS
  3. Hur startar jag om en server i Gör-det-själv?

Hur startar jag om en server i Gör-det-själv?

This article is also available in enEnglish

Det kan finnas flera skäl till varför man vill starta om sin server i Gör-det-själv-tjänsten, till exempel om servern slutat svara på anrop utifrån. För att starta om en server, följ instruktionerna här nedan.

1. Börja med att logga in på kontrollpanelen för tjänsten Gör-det-själv.
  2. När du har kommit in i kontrollpanelen behöver du klicka på Virtual Servers under Appliances i menyn ute till vänster.
    Klicka på Virtual Servers i menyn
  3. Klicka sedan på namnet på servern du vill starta om (under Label).
    Välj rätt server
  4. Efter du kommit in på kontrollpanelsidan för den aktuella servern, klicka på den gröna Tools-knappen uppe till höger.
    Klicka på Tools-knappen
  5. I menyn som poppar upp, klicka på valet Reboot virtual server.
  6. Bekräfta att du vill starta om genom att klicka på OK i rutan som dyker upp.

Omstarten av servern kommer nu köas upp och köras så snart som möjligt.