1. Hem
  2. E-post
  3. Open-Xchange
  4. Hur skapar jag en kalender i Open-Xchange?

Hur skapar jag en kalender i Open-Xchange?

För att skapa en kalender i Open-Xchange behöver du göra följande:

1. Logga in på webbmailen (AppSuite) via vår hemsida oderland.se -> Login -> Webbmail.
  2. Klicka på Kalender-fliken i den röda panelen högst upp på sidan.
  3. Nu ska du vara inne i Mina kalendrar. Klicka på Lägg till ny kalender i panelen till vänster.
  4. En ny ruta ska komma upp. I den rutan anger du vad den nya kalendern ska heta. Klicka på Lägg tillför att skapa den nya kalendern.

Lägg till ny kalender
  5. Färdigt! Nu kan du dela din kalender med andra användare, om det är det du önskar.