1. Hem
  2. Gör-det-själv VPS
  3. Hur loggar jag in på Gör-det-själv-kontrollpanelen?

Hur loggar jag in på Gör-det-själv-kontrollpanelen?

This article is also available in enEnglish

Logga in

1. Gå till inloggningssidan för Gör-det-själv.
  2. Användarnamnet är samma mailadress som du använder när du loggar in på Kundavdelningen på vår hemsida. Lösenordet fick du när tjänsten beställdes.

Återställ lösenord

Om du inte har kvar lösenordet kan du sätta ett nytt via Kundavdelningen:

1. När du har loggat in på Kundavdelningen behöver du klicka på Tjänster ute till vänster.
  2. Klicka sedan på Hantera till höger om din Gör-det-själv-tjänst.
    Klicka på Hantera
  3. Du kan nu generera ett nytt lösenord genom att klicka på Generate new service password.
    Generera nytt lösenord
    Ett mail skickas nu ut med det nya lösenordet för tjänsten.